Publicat pe Lasă un comentariu

Noua matriță pentru Walther Creed

Am proiectat și prelucrat o nouă matriță pentru holster de stil „pancake” și toci IWB/OWB pentru pistolul Walther Creed.

Walther Creed este o armă semi-automată de 9 mm, care a fost lansată în 2016 pentru piața din Statele Unite.

Walther Creed a fost introdus în 2016, după ce Walther PPX a fost întrerupt. PPX a fost primul pistol de autoapărare bugetar al lui Walther, dar nu a reușit să obțină succesul pe care Walther și-a sperat. PPX-ul se vindea modest, iar Walther spera că un pistol de tip PPX care semăna mai mult cu Walther PPQ, mai popular, va prinde mai mult. Walther a decis să reproiecteze PPX-ul cu un design mai simplu și îmbunătățit. În multe feluri, Creed poate fi văzut ca un PPX îmbunătățit, cu un declanșator mai bun și un slide mai puțin voluminos și alte câteva modificări minore.

Husa interna si externa pentru Walther Creed

În 2019, Walther a anunțat că, la fel ca PPX, Creed a fost întrerupt, Walther probabil încercând să se concentreze mai mult pe linia PPQ de succes. PPQ însuși va fi întrerupt în cele din urmă în 2021, în favoarea celui mai avansat Walther PDP. După eșecul Creed și PPX, Walther a renunțat să-și concentreze eforturile pe realizarea unei arme de autoapărare bugetare, cu toate acestea, modelele lor anterioare, CCP și PK380 sunt încă produse, în special CCP câștigând o oarecare popularitate. Creed și PPX pot fi privite ca fiind înaintea timpului lor, deoarece la scurt timp după ce Creed a fost întrerupt, o serie de arme de mână prietenoase cu bugetul au inundat piața, produse de diverși producători.

Aici le găsiți pe toate holstere Walther!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *