Publicat pe Lasă un comentariu

Olight a anunțat lanterna PL-MINI 3 Valkyrie

Funcții noi excelente pe scurt: baterie înlocuibilă, mod stroboscopic, mai multe adaptoare șine, inclusiv pistoale subțiri. Mai multe descriere de la Olight:

  • Reload acum, reîncărcați mai târziu: având un design a bateriei detașabile, această lumină permite înlocuirea rapidă a bateriei fără a fi nevoie să deconectați lumina de la configurația dvs.
  • Luminos și de lungă durată: cu o putere maximă de 600 de lumeni și o durată de funcționare de 76 de minute, extensibilă la 2,5 ore cu bateria de rezervă (inclusă), împreună cu 2.500 de candela care luminează până la 100 de metri.
  • Versatilitate superioară: Echipată cu un suport de șină Picatinny preinstalat și adaptoare pentru șine Hellcat, GL și 1913, plus șină opțională G43X MOS, șină P365 și șină cu eliberare rapidă, această lumină atinge noi culmi de adaptabilitate. (Cele 3 șine opționale vor fi disponibile luna viitoare.)
  • Strobe programabil: activați sau dezactivați cu ușurință stroboscopul cu oricare dintre mâini prin intermediul comutatoarelor, întotdeauna la dispoziție.

Și, desigur, PL MINI-3 a fost deja comandat și adăugat la constructorul nostru de toci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *